top of page

-8

 

4-5 MAART: Weekend

Meer informatie hierover kan je terugvinden op de uitnodiging die op de blog van onze website staat!

ZATERDAG 11 MAART: Bloemenverkoop

Vandaag hebben we jullie hulp nodig want we gaan van deur tot deur om onze bloemen te verkopen. Wie heeft er zin om te helpen? Je kan kiezen of je naar de ochtend verkoop wilt komen van 8u30 tot 12u of naar de middagverkoop van 13u tot 17u. De leden die beiden aandurven, krijgen een lekker middagmaal. De aanwezigen maken kans op een leuke beloning! We verzamelen aan het KLJ lokaal.

ZONDAG 19 MAART: Gewestactiviteit

Vandaag is het gewestactiviteit. We spelen vandaag samen met de KLJ's uit ons gewest. Een gewest bestaat uit KLJ's uit de buurt. Dit jaar wordt deze activiteit georganiseerd door KLJ Moerbeke-Waas. Jullie worden om 13u45 aan het klj lokaal van KLJ Moerbeke-Waas verwacht. Daar gaan we leuke spelletjes spelen met de andere leden van het gewest. Tegen 17u zijn we uitgespeeld en mag iedereen terug opgehaald worden.

ZONDAG 26 MAART: Oefenen Ouderavond

Het is weer bijna het moment van het jaar waarop we het beste van onszelf kunnen geven: de Ouderavond! Wil je graag meedoen met deze ouderavond op 15 april? Kom dan tegen 14u naar het lokaal en om 17 uur mogen de mama’s en papa’s jullie terug komen halen.

ZONDAG 9 APRIL: Pasen

Vandaag krijgen we bezoek van de paashaas! We moeten de paashaas natuurlijk wel de tijd geven om alles te verstoppen. We verzamelen daarom om 9u45 aan de kerk van Sint-Gillis-Waas. Om 12u30 zijn we uitgezocht en mogen de ouders ons weer ophalen aan het KLJ lokaal.

Kampperiode 2023: 11/07-16/07

bottom of page