-8

We mogen terug activiteiten geven in 1 bubbel van 10 leden. Inschrijven doe je met te reageren op de mail van marteklj@gmail.com.

ZONDAG 21 MAART: Joepie het is lente!

Joepie het is lente! Vogels bouwen nieuwe nesten. Mieren komen uit de grond. Hier en daar vliegt heel voorzichtig een eerste zwaluw in het rond. In de tuin gaan bloemen bloeien. In de vijver zwemt weer vis, dat betekent dat het alweer lente is! Jullie mogen om 14:00 naar het Stropersbos in het Kalf komen en om 17:00 zijn we helemaal klaar voor de lente! Neem allemaal zeker een koekje en gevulde drinkbus mee.

ZONDAG 4 APRIL: We redden het ei

Pas op! Het ei gaat vallen! Laten we samen het ei veilig stellen en een goed nestje knutselen zodat het ei niet breekt! Kom tegen 14:00 naar het lokaal en om te weten of we tegen 17:00 het ei hebben gered!

ZONDAG 18 APRIL: Ladderspel 

Vandaag halen we onze grote ladder boven. Hebben jullie een beetje zin in wat uitdaging en competitie? Kom dan zeker om 14:00 naar het KLJ-lokaal en tegen 17:00 weten we wie aan de top van de ladder staat en zijn jullie klaar om de overwinning thuis te vieren.

Email: Bestuur@kljsgw.be

Vragen/opmerkingen over deze website? 

Webmaster@kljsgw.be

KLJ Sint-Gillis-Waas

Stationstraat 203

9170 Sint-Gillis-Waas

Contact

© KLJ Sint-Gillis-Waas.