-8

ZONDAG 4 OKTOBER: Startdag

Vandaag start het nieuwe werkjaar van KLJ Sint-Gillis-Waas eindelijk weer!!!

Oude leden worden om 11u aan het lokaal verwacht! Vanaf 13u30 komen de nieuwe leden toe en kunnen we starten met de knallende middagactiviteit. Heb je zelf nog vriendjes of vriendinnetjes die graag kennis willen maken met de KLJ? Of wil jij hen tonen hoe leuk de KLJ wel niet is? Nodig hen dan zeker uit om eens langs te komen! Tegen 16u30 zijn we uitgespeeld en kunnen jullie allemaal weer naar huis toe!

ZONDAG 11 OKTOBER: Leiding vs leden

Wie is het sterkste? De leiding of de leden? Wie is het slimste? De leiding of de leden? Wie zijn de grootste deugnieten? De leiding of de leden? Om erachter te komen wat het juiste antwoord is verwachten we jullie in ons lokaal van 14:00 tot 17:00!

ZONDAG 25 OKTOBER: Halloweenbosspel

Trek je botten en vuile kleren aan want vandaag is het tijd om in het bos te griezelen! We spreken af om 14:00 aan de ingang van het Stropersbos in ‘t Kalf en tegen 17:00 zeggen we gedag tegen de heksen en zombies in het bos.

ZONDAG 1 NOVEMBER: Griezelig koken

Horen jullie ook zo een har gegrom? Zou het een griezelig beest zijn? Of misschien is het gewoon jullie maag? Kom om 14:00 met een grommende maag naar de KLJ en tegen 17:00 is jullie maag vol en kunnen jullie weer huiswaarts keren. (Gelieve allergenen door te geven voor 28/10 aan Marte (0497083971) zo weten we wat we moeten voorzien.)

Email: Bestuur@kljsgw.be

Vragen/opmerkingen over deze website? 

Webmaster@kljsgw.be

KLJ Sint-Gillis-Waas

Stationstraat 203

9170 Sint-Gillis-Waas

Contact

© KLJ Sint-Gillis-Waas.