-8

ZATERDAG 18 JUNI: Filmavond

Welkom in de KLJ SGW cinema! Deze opent de deuren om 19:00 en sluit de deuren om 21:00 Oei! Wij hebben nog een groot probleem! We hebben nog geen film gekozen, laat jij jouw lievelingsfilm weten die op Netflix staat? Dan beslissen we samen welke film we gaan zien. Voor deze activiteit vragen we om €3 mee te nemen, daar voorzien wij snacks en drinken voor. Gelieve te laten weten of uw zoon/dochter komt, zo is er voldoende voor iedereen!

VRIJDAG 24 JUNI: Zwemfeestje

1, 2, 3 BOMMETJE! Kom jij mee zwemmen? Om 19:00 duiken we er in en om 21:30 zijn we moe en kunnen we huiswaarts gaan. We zwemmen in Den Houten Blok, Blokstraat 26. Gelieve met je badpak/bikini/zwembroek aan naar daar te komen. Zo verliezen we geen tijd. Neem zeker ook bandjes mee als je nog niet goed kan zwemmen.

ZATERDAG 2 JULI: Daguitstap

Beste leden en ouders

Na twee jaar kan onze daguitstap eindelijk nog eens door gaan! We gaan dit jaar naar Bellewaerde.

De daguitstap is op zaterdag 2 juli. We spreken af om 8:15 aan het KLJ lokaal en zijn terug om (ongeveer) 18:00.

Inschrijven kunnen jullie doen via deze link: https://forms.gle/uRVtDxoKSGG3QqSb9 .

Dit kunnen jullie doen tot en met vrijdag 24/06/2022.

 

De daguitstap bedraagt €15 en dit mogen jullie gepast cash meenemen de dag zelf. Daarnaast nemen de leden ook een rugzak mee met genoeg drinken, een tussendoortje, middageten, een pet en zonnecrème / regenjas, eventueel een zakcentje om in het pretpark iets klein te kopen.

 

Tot dan!

 

PS: Dankzij de opbrengst van de bloemetjesverkoop van dit jaar kunnen we voordelig op daguitstap! Nogmaals bedankt voor alle helpende leden en voor de ouders die een bloemetje kochten!