-12

ZONDAG 25 SEPTEMBER: Startdag

Yippie vandaag start eindelijk het nieuwe werkjaar van onze KLJ!

Naar goede gewoonte beginnen we deze dag met een startmis. Het zou leuk zijn als jij er ook bij bent! We spreken af om 9u45 aan de kerk van Sint-Gillis-Waas. Na de startmis gaan we samen naar het KLJ-lokaal en krijgen jullie iets te eten en te drinken.

Vanaf 13u30 komen de nieuwe leden toe en begint de middagactiviteit. Heb jij nog vriendjes of vriendinnetjes die ook graag naar de KLJ zouden komen? Nodig hen dan zeker uit om eens langs te komen. Om 17u zijn we“uit-geravot”en kunnen jullie allemaal weernaar huis. Tot dan!

ZONDAG 2 OKTOBER: Jachtsiezoen

Ohnee er zijn een paar boeven ontsnapt. We hebben jullie hulp nodig om ze terug te vatten. Kom daarom tegen 14u naar het KLJ lokaal om ons te helpen. Hopelijk zitten ze tegen 17u terug achter de tralies!

DINSDAG 11 OKTOBER: Infoavond ouders

Beste ouders,

Graag nodigen we jullie uit op onze infoavond i.v.m. de KLJ-werking. De infoavond gaat door op dinsdag 11 oktober 2022 om 20u in het KLJ-lokaal (Stationstraat 203, 9170 SGW).

We stellen graag de KLJ, de leiding en onze werking voor en bespreken wat we gaan doen in het komende werkjaar 2022-2023 met het jaarthema 'KLJ maakt het weer!'. Jullie krijgen achteraf natuurlijk ook de kans om eventuele vragen te stellen.

Tot dan!

ZONDAG 16 OKTOBER: Ouders vs leden

Vandaag strijden de leden tegen de mama’s en de papa’s. Daag elkaar uit om deze middag vanaf 14 uur spelletjes te komen spelen. Om 17 uur zullen we zien wie de sterksten zijn!

ZONDAG 30 OKTOBER: Halloweenbosspel

Achter de bergen in het grote bos, leven griezels samen en dansen ze erop los. Vandaag openen we de jacht, kom naar de ingang van het Stropersbos in 't Kalf (Zavelstraat 18) om 14u en ontdek zelf wat er op je wacht. Om 17u hebben we de monsters hopelijk gevangen en opgesloten in een kerker vol slangen.

ZONDAG 6 NOVEMBER: Herfstkoken

Omdat het al wat kouder wordt gaan we vandaag koken om stevig in onze schoenen te staan. Kom tegen 14u naar het lokaal en ga om 17u met een gevulde maag naar huis.