top of page

-12

ZONDAG 17 MAART: Grachtentocht

Vandaag hebben we een activiteit in ons jaarthema: "Botten aan en gaan!" We vermijden de wegen en gaan alleen maar door grachten. Om 14 uur worden jullie aan het KLJ lokaal verwacht en om 17 uur mogen jullie terug huiswaarts keren. Tot dan!!!!

ZONDAG 31 MAART: Pasen

 

Vandaag krijgen we bezoek van de paashaas! We moeten de paashaas natuurlijk wel de tijd geven om alles te verstoppen. We verzamelen daarom om 9u45 aan de kerk van Sint-Gillis-Waas. Om 12u30 zijn we uitgezocht en mogen de ouders ons weer ophalen aan het KLJ lokaal.

ZONDAG 14 APRIL: Knutselen

Vandaag halen we onze creativiteit naar boven. Jullie zijn om 14u welkom aan het KLJ lokaal en mogen met jullie kunstwerk om 17u terug huiswaarts keren. Tot dan!!

ZONDAG 21 APRIL: Oefenen ouderavond

Vandaag beginnen we aan de voorbereiding voor de ouderavond. Iedereen is welkom om 14:00 mee brainstormen en al te oefenen. Om 17u zijn we klaar met repeteren.  

ZONDAG 28 APRIL: Dag van de jeugdbeweging

Deze zondag tovert de gemeente in Meerdonk een grasveld om tot een springkasteelparadijs! We spelen dus niet alleen met onze KLJ, maar met alle jeugdbewegingen van Sint-Gillis-Waas!! Verdere info volgt nog, dus hou zeker de site & facebook in de gaten.

Aankomende activiteiten: 

  • Zondag 5 mei: Gewestactiviteit

  • Zondag 12 mei: Oefenen ouderavond

bottom of page