top of page

+16

VRIJDAG 23 FEBRUARI: Paralympische spelen

Deze avond is het tijd om ons te verdiepen in de paralympische spelen. We gaan heel wat disciplines doorlopen en kijken wie er met de medaille naar huis zal gaan. Denk jij dat je kan winnen? Dan zien we je graag om 20u aan het lokaal, tegen 23u weten we wie er de medaille heeft verdiend en mogen jullie weer naar huis.

ZATERDAG 9 MAART: Bloemenverkoop

Vandaag hebben we jullie hulp nodig want we gaan van deur tot deur om onze bloemen te verkopen. Wie heeft er zin om te helpen? Je kan kiezen of je naar de ochtend verkoop wilt komen van 8u30 tot 12u of naar de middag verkoop van 13u tot 17u. De leden die beiden aandurven, krijgen een lekker middagmaal. De aanwezigen maken kans op een leuke beloning! We verzamelen aan het KLJ lokaal.

Tussen 12u en 14u staan we ook aan ons lokaal waar jullie kunnen langskomen om een bloementje te kopen!

VRIJDAG 15 – ZONDAG17 MAART: Gewestweekend

Dit jaar gaan we voor het eerst op gewestweekend! Dit betekent één weekend samen met de andere afdelingen uit ons gewest! Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in via onderstaande link of degene in de Whatsapp groep!

https://www.facebook.com/share/DaL2SoVoaSwaYtj6/?mibextid=9VsGKo

VRIJDAG 22 MAART: Ruige spelen

Hopelijk kunnen jullie tegen een stootje want vandaag zijn het ruige spelen. Warm jullie spieren goed op en kleed je goed aan, want we zullen heel de avond buiten zitten. Wie gaat met de titel van ruigste speler naar huis? Kom dan zeker om 20u naar het KLJ lokaal en tegen 23u zullen we weten wie de ultieme speler is.

 

ZATERDAG 30 MAART: Dropping

Vandaag wordt een spannende activiteit, wie o wie zal als eerste het einddoel bereiken en het parcours goed afleggen? Ben je er van overtuigd dat jij de weg als eerste vind? Kom dan zeker tegen 20u naar het lokaal en tegen 23u zullen we weten welke groep er als eerste toegekomen is.

Aankomende activiteiten:

  • Zondag 31 maart: Pasen

bottom of page