top of page

+16

 

VRIJDAG 10 MAART: Gewestfuif

Wat is er leuker dan op vrijdag met je KLJ te gaan feesten?

MET MEERDERE KLJ’s GAAN FEESTEN! Alle KLJ's van gewest Noord-Waasland zijn welkom op de fuif vanaf 21u in het mooiste gewest lokaal van allemaal namelijk dat van KLJ Sint-Gillis-Waas!

Het thema?? CARNAVAL natuurlijk! Kom dus in je mooiste ( of lelijkste) verkleedkleren!

 

Geen zorgen, het zal niet heel de avond carnaval muziek zijn. We werken namelijk met thema uurtjes ( hierover later meer info )!

Tot dan!

ZATERDAG 11 MAART: Bloemenverkoop

Vandaag hebben we jullie hulp nodig want we gaan van deur tot deur om onze bloemen te verkopen. Wie heeft er zin om te helpen? Je kan kiezen of je naar de ochtend verkoop wilt komen van 8u30 tot 12u of naar de middagverkoop van 13u tot 17u. De leden die beiden aandurven, krijgen een lekker middagmaal. De aanwezigen maken kans op een leuke beloning! We verzamelen aan het KLJ lokaal.

ZONDAG 26 MAART: Oefenen Ouderavond

Het is weer tijd om onze beste acteerkunsten boven te halen, want de ouderavond komt er weer aan. Kom tegen 14u naar het KLJ-lokaal en hopelijk hebben we tegen 17u al iets gevonden.

VRIJDAG 7 APRIL: Fakkeltocht

Meer informatie hierover volgt binnenkort!

ZONDAG 9 APRIL: Pasen

Vandaag krijgen we bezoek van de paashaas! We moeten de paashaas natuurlijk wel de tijd geven om alles te verstoppen. We verzamelen daarom om 9u45 aan de kerk van Sint-Gillis-Waas. Om 12u30 zijn we uitgezocht en mogen de ouders ons weer ophalen aan het KLJ lokaal.

Kampperiode 2023: 11/07-21/07

bottom of page